Nieuwsfeed

Juridisch, arbeidsrechtelijk en ander ‘legal’ nieuws op uw website

Door regelmatig nieuwe content te plaatsen blijft uw website actueel. Met de uitgebreide nieuwsfeed van Informanagement Legal voorzien we u wekelijks van actuele content en het laatste nieuws voor uw websitebezoekers. 

Voor iedere doelgroep een nieuwsfeed op maat

De nieuwsfeed van Informanagement Legal wordt op maat geleverd. Zo beschikt u altijd over het laatste nieuws en andere specifieke content die voor uw doelgroep relevant is. Rechtsgebieden waarop uw nieuwsvoorziening kan worden afgestemd zijn:

  Arbeid en sociale zekerheid

  Vastgoed en huurrecht

Bestuursrecht

Overeenkomstenrecht

Insolventierecht

Ondernemingsrecht

Personen- en familierecht

Heeft u vragen over de onderwerpen? Laat het onze redactie gerust weten.

Voordelen en meer informatie

Met de nieuwsfeed op maat van Informanagement Legal beschikt u altijd over actueel nieuws op uw website. Interessant voor u, maar vooral voor uw cliënten en relaties. Hoe meer relevante en waardevolle content u aan uw doelgroepen aanbiedt, hoe meer mensen uw website zullen vinden en hoe groter de kans dat ze terug zullen keren om antwoord te krijgen op hun vragen.

Implementatie nieuwsfeed op de website

De implementatie van de automatische nieuwsfeed op uw website kunnen wij voor u verzorgen. Wij nemen het traject volledig voor u uit handen. Informanagement Legal heeft speciaal voor WordPress websites een plug-in ontwikkeld, waarbij de content eenvoudig in uw eigen website geïmporteerd kan worden. Ook op andere websites kan de nieuwsfeed worden geïmplementeerd. Indien u de implementatie wilt laten uitvoeren door uw eigen webbouwer, kunnen we u voorbeeldbestanden aanleveren die uw webbouwer kan gebruiken voor de implementatie.

Meer informatie over de
uitgebreide mogelijkheden?

Lees enkele referenties en bekijk hun website.